Rösta på söndag!

Låt oss tillsammans hålla SD utanför riksdagen, de har inget där att göra!

Kommentarer

Rösta på söndag! — 8 kommentarer

  1. Ja, visst är det tragiskt att någon enda vill rösta på dom!
    Om SD kommer in i riksdagen önskar jag att alla invandrare samtidigt en förmiddag lade ner arbetet en timme! Tänk vilket elände det skulle bli! Vi skulle inte kunna åka taxi buss tåg tunnelbana inte äta lunch posten skulle inte komma fram vård och omsorgen skulle bryta ihop…. och mycket mycket annat…

  2. Ni är blinda!

    Ni vill hällre ta in ännu fler för precis att försämra ännu mer för dom som redan är här. Hur lätt är det för en invandrare att få ett jobb i Sverige? Ni nämner taxi – buss – tåg – tunnelbana – och posten… typiskt låglöneyrken som många högutbildade invandrare tvingas ta därför att dom får inget annat jobb. Tror ni verkligen att det blir lättare genom att ”skyffla” in ännu fler? Vi har inte råd att ta hand om våra gamla som byggde upp välfärden i Sverige, hur i hela fridens namn ska vi då ha råd med hundratusentals fler socialbidragstagare? Lägg hellre fokus på att hjälpa dom som redan är här med jobb och utbildning.
    Jag kommer absolut att ge SD min röst – och det bordi ni också göra!

  3. Detta är egentligen inte en politisk blogg, utan en som handlar om mat och matkvalitet, jag gjorde ett undantag eftersom jag just var rädd för att det skulle bli så som det har blivit med 20 mandat för SD. Vi har olika åsikter. Jag anser att Sverige är ett land där vi lever i överflöd. Om vi som bor här ville ha de jobb som behöver utföras, hur kommer det sig då att vi tar hit folk från Thailand för att plocka bär? Varför kan inte ungdomar ta de jobben? Jobben finns, men man måste ut och ta för sig också.