Pressmeddelande: Ny VD och ny marknadschef på Middagsfrid

Middagsfrid stärker sin ledningsgrupp med två mycket kompetenta och erfarna kvinnor. Ny VD blir Angelique von Gegerfelt och ny marknadschef Martina Nyman.

LG_webb

Middagsfrids ledningsgrupp (från vänster till höger): Angelique von Gegerfelt, VD, Christoffer Thiel, produktionschef, Martina Nyman, marknads- och försäljningschef och Benny Hagbert, ekonomichef.

Middagsfrid får en ny VD och en ny marknadschef. Företagets grundare,  Kicki och Victor Theander väljer att kliva åt sidan och lämna plats för åt nya förmågor som nu tillträder viktiga nyckelpositioner i bolaget. Kicki och Victor kommer även i fortsättningen vara engagerade i bolaget och då främst med affärsutveckling, övergripande strategier och opinionsbildning via styrelsen och på en övergripande strategisk nivå.

Angelique von Gegerfelt blir ny VD. Hon har varit i bolaget sedan 2009 och innehaft positionerna kundservicechef, försäljningschef, CTO, marknadschef och vice VD under de senaste åren. Angelique har en gedigen chefsbakgrund inom kundservice och försäljning både mot B2B och B2C. Hennes styrkor är ledarskap, personlig utveckling och försäljning. Nöjd-kund-index har ökat för varje år som Angelique varit på plats.

Martina Nyman blir ny marknads- och försäljningschef. Hon har arbetat deltid i bolaget under en tid och har en bakgrund bl a som marknadschef för Weleda, marknads- och försäljningschef på IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, kommunikationskonsult och analytiker på mediebyrån Mediaedge:CIA  samt marknadsanalyschef, kampanjansvarig och projektledare på Dagens Nyheter. Hon har mångårig och bred erfarenhet av strategisk och operativ marknadsföring, med särskild tonvikt på varumärkesbyggande och säljdrivande marknadskommunikation.

Benny Hagbert, ekonomichef sedan 2013 blir även kundservicechef. Han kommer närmast från Clear Channel där han var ekonomichef.

Christoffer Thiel behåller sin position som produktionschef som han innehaft sedan 2013. Christoffer har varit i bolaget ända sedan starten i oktober 2007 och har varit med och byggt upp hela verksamheten.

Kicki och Victor Theander gläds åt den nya ledningsgruppen och är övertygade om att den har en perfekt sammansättning relaterat till de utmaningar som företaget står inför framöver.

  • Det är extra roligt att vi nu också har en helt jämställd ledningsgrupp med lika många kvinnor som män, säger Kicki Theander.
  • Vi behöver högsta möjliga kompetens på våra viktigaste positioner och det är viktigt att vi som grundare vet när det är dags att lämna dessa positioner åt andra som är duktigare än vi på dessa områden och att Kicki och jag ägnar oss åt det som vi är bäst på, säger Victor Theander.

Frågor eller vill du ha högupplösta bilder? Ring eller maila Kicki Theander, kristina.theander@middagsfrid.se, 073- 728 11 48 eller Victor Theander, victor.theander@middagsfrid.se , 0739- 83 59 00.

 

Kommentarer inaktiverade.