Middagsfrid söker en ny VD

Vår nuvarande VD, Angelique von Gegerfelt, har valt att förverkliga sin dröm om att flytta till Spanien, något hon haft i bakhuvudet i 25 års tid. Hon har tänkt att hon ska göra det i 50-årsåldern och i år fyller hon 50. Därför startar vi nu vår första rekrytering av VD på den öppna marknaden. De första fem åren var jag VD, sen var Victor VD i tre år och sen tog Angelique (som då var vice VD) över och har varit VD sedan i januari 2015. Nu är det alltså dags för nästa steg i vår historia.

Middagsfrid söker en affärsmässig och visionär ledare som helst bör ha erfarenhet av att leda ett ägarlett företag. Vi vill se en marknadsorienterad person med starkt resultatfokus, beslutsamhet och ett högt engagemang. Dokumenterade erfarenheter från e-handel med konsumentprodukter (b2c) är ett skall-krav. Kunskaper om inköp/försäljning/marknadsföring av dagligvaror är meriterande. Erfarenhet av prenumerationstjänster är ett stort plus.

Uppdraget är att driva tillväxt och skapa varaktig lönsamhet tillsammans med en mycket kompetent organisation genom att utveckla och marknadsföra ett attraktivt erbjudande i en konkurrensutsatt bransch med stark tillväxt. Läs mer här.

Kommentarer inaktiverade.