”Vi vill sponsra er som var först!”

Jag ringde upp Lennart Bauer förra veckan som var vår 36:e registrerade kund och som varit med från den allra första leveransveckan 2007 och har fortfarande en aktiv prenumeration hos Middagsfrid.

Hur kom det sig att han hoppade på en helt ny tjänst som den färdigplanerade matkassen? Jo, det minns han. Han och frun hade just suttit och pratat om vad bra det vore om man själv slapp tänka ut vad man ska äta till middag och strax efter det läste de om det i tidningen och skrev upp sig direkt.

Det var inga problem att de då var 6 personer i familjen eftersom han tyckte att vi har stora portioner och barnen var mindre då. Nu har två flyttat hemifrån. Familjen Bauer har aldrig provat en annan matkasseleverantör! När jag frågade varför svarade Lennart: ”Det har ju varit bra. Och sen tänkte jag att vi vill fortsätta att sponsra er som var först.”

”Matkassen har bidragit till att vi äter bättre och äter mer grönsaker”, säger Lennart. Jag tackade Lennart för att han valt våra kassar under alla dessa år.

Kommentarer inaktiverade.