Foton från vår senaste teambuildingövning

Då och då gör vi något kul ihop för att stärka teamet på Middagsfrid och då får det gärna vara något som är helt skilt från våra ordinarie arbetsuppgifter. Att laga mat ihop är därför inte rätt grej för oss för det blir för likt arbete till vardags för några medarbetare. Sjunga i kör däremot är något helt annorlunda! Vi tog in ett proffs som fick köra en 1,5-timmesworkshop med oss innan vi fortsatte ut och åt middag.

Några av oss hade lite körvana sen tidigare och några inte. Jag tror att några var utanför sin bekvämlighetszon. Nästa gång kanske det blir en bollsport och då kommer jag att vara den obekväma.

Jag har varit på så många konferenser där det springer runt en fotograf och alltid undrat vad det blir av de där tråkiga bilderna sen, för hur roligt är det egentligen att titta på bilder där någon pratar på en scen? Man ser kanske en presentation i bakgrunden med några ord och pilar på. Jag tror att det är bortslösade pengar att ta in en fotograf för sådana tillfällen. I det här sammanhanget däremot var det väldigt roligt att se bilderna efteråt.

En av låtarna vi fick lära oss var gospel, vi körde en förenklad version av Shackles med Mary Mary.

Fokus! Carina, Linda och Henrietta.

Uppvärmning är viktigt när man ska sjunga. 

Koffe ser ganska bekväm ut, tycker jag. Han är van vid sång från sin tid på KTH och engagemang i diverse spex.

En så fin bild med så mycket närvaro! David, Sara, Martina och Alexandra.

Benny var kanske aningen utanför sin komfortzon, av minen att döma. Tycker mig dock se viss förtjusning i den blicken…

Vår grymma ledare Angelica Thelin, också kallad Aja som jag fick tag i genom bekantas bekanta. Hon lyckades lära oss två låtar i stämmor och s k växelsång på bara 1,5 timme. Fascinerande! Vi fick lära oss All the leaves are brown och Shackles.

Andrea har sjungit mycket förr. 

Vår VD Mikael som var helt ny i sin roll när den här bilden togs. 

Fotografen Micke Widén är bra på att fånga människor, tycker jag. Här är Rikard i blå skjorta.

Här har vi delat upp oss i två grupper som växelsjunger låten All the leaves are brown med hjälp av några stödord och bilder som Aja hängt på framsidan av pianot. 

Kommentarer inaktiverade.