Tiden går fort när man har roligt

Den 1 oktober 2007 körde vi ut de första matkassarna och sen vips hade det gått fem år. Här firar vi femårsjubileum med en stor rödbetstårta med färskostglasyr. Victors energi fyllde kontoret och smittade av sig på alla andra. Vi minns hans roliga och kloka motton, t.ex. ”Hur svårt kan det vara?”. Och att han ofta kom inrusande med bullar och hittade på något som prompt skulle firas.

Vi saknar också en massa härliga medarbetare som nu gått vidare till nya utmaningar. Det är väl baksidan av det lilla företaget, att det inte går att erbjuda utvecklingsmöjligheter i en takt som matchar medarbetarnas snabba utveckling. Åtminstone inte till alla. Christoffer Thiel som sitter i vår ledningsgrupp har dock varit med sedan dag 1 och var formellt anställd före Victor som egentligen var pappaledig när jag startade Middagsfrid. Victor och jag gjorde i praktiken allting tillsammans redan från början men vi brukade reta honom att han var anställd som nummer 4 efter mig, Christoffer och en tjej som heter Therese.

Att starta ett företag från ett vitt papper måste vara en av de roligaste grejerna jag har gjort i mitt liv och jag vet att Victor skulle hålla med. Vi hade våra fördomar om familjeföretag och att jobba ihop som gifta, men det har verkligen sina fördelar. Jag skulle göra om samma sak igen om jag fick chansen.

Kommentarer

Tiden går fort när man har roligt — 3 kommentarer

  1. Fin bild – och så himla coolt företagsbygge ni gjort tillsammans! Imponerande 🙂

  2. Ja, det var verkligen en underbar tid! Saknar er och tänker ofta på er! Stor kram till er alla!!

    // Therese (anställningsnummer 3)

  3. Jag blir litet nostalgisk … Känner igen allihopa. Tänker ofta på Middagsfrid då jag lagar mat i det röda förklädet.

    Den långlivade konsulten Ingrid