E-nummer djungeln

Ja visst är det väl ändå en djungel där ute?

Att navigera rätt bland ett enormt stort produktutbud i de allt längre gångarna i mataffären blir bara svårare och svårare. Matfusk, försköningar, otydliga innehållsförteckningar, E-nr? Det varken lätt eller särskilt lustfullt att varje dag leka detektiv bara för att få ihop en bra middag utan tillsatser. Som tur är så älskar jag att syna livsmedelsprodukter i sömmarna och i slutändan sprida kunskap eller få fram bättre produkter på marknaden. Visste du t.ex. att jag fick Zeta att ta fram en pasta med ägg från frigående höns och dessutom vägleda konsumenten till produkten med en symbol. Något jag är stolt över och tacksam för gentemot mina kunder som jag vet stödjer mig i min kamp för bättre matkvalitet.

Här kan du hitta en samling av mina senaste blogginlägg där jag tipsar och granskar olika produkters innehåll av E-nr eller annat misstänkt innehåll. Är det någon speciell produkt som du vill att jag granskar? Maila mig här. Tack!

Kommentarer

E-nummer djungeln — 2 kommentarer

  1. Hej!
    Vilken bra blogg du har, riktigt meningsfulla inlägg! Jag undrar om du har en lista med dem vanligaste e-nr? Vilka man ska undvika osv.

    Mvh
    Sofia

    • Förlåt att jag missat att svara dig. Se mitt senaste inlägg (29 september) för en kort introduktion till E-nummer.