Veckans meny v 17

Veckans meny. Spenatsoppa med ägghalvor, alfalfasallad och knäckebröd, Pepparrotsfisk med gröna grönsaker och kokt potatis, Pasta och köttfärssås med vitkålssallad samt Kyckling med chèvre och prosciutto samt frästa grönsaker, sås och ris/gryn (två middagar). OBS Lägg spenaten i kylen och tillaga senast dagen efter leverans

Detta har du hemma. Pasta, ris/gryn, salt, svartpeppar, vitpeppar, oregano, timjan, basilika, rosmarin, lagerblad, smör, olivolja, neutral olja, rödvinsvinäger, vitvinsvinäger, soja, tomatpuré (½ dl), dijonsenap, buljongpulver, vitlök och vetemjöl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sex = 1

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>