Veckans meny v 11

Fisk på spenatbädd med äggströssel, kokt potatis och citronklyftor(utgår ur 3-dagarskassen), Vegetariska frikadeller med pastasallad, Kyckling cacciatore med ris/gryn (två middagar i 5-dagarskassen, 1 middag i 3-dagarskassen) samt Gratinerade fläskkotletter med ugnsstekta grönsaker och potatis.

Obs att tillbehören kan skilja sig lite mellan 5- och 3-dagarskassen

Fisk på spenatbädd med äggströssel. Foto: Therese Rodoni, Middagsfrid

Vegetariska bullar med sallad. Foto: Dominique Forssman, Middagsfrid

Kyckling cacciatore. Foto: Dominique Forssman, Middagsfrid

Gratinerade fläskkotletter. Foto: Dominique Forssman, Middagsfrid

Kommentarer

Veckans meny v 11 — 4 kommentarer

  1. Hej!

    De vegetariska bullarna blev en katastrof. Pastavattnet såg ut som … Bullarna stelnade inte så jag stekte dem som biffar istället. Goda blev de iallafall.

  2. Misslyckades fullständigt med frikadellerna. Först lyckades jag inte mixa mandeln. Antingen klumpade den ihop sig i stavmixern så att bara en liten del blev mixat, eller också flög det hackad mandel över hela köket. Till slut gav jag upp och beslöt att ha omixad mandel i bullarna. Sedan försökte jag riva löken på rivjärn. Livsfarligt och något jag inte tänker göra om. Det blev pizza den dagen. Jag gissar att rätten går utmärkt att göra med matberedare, men det har jag ingen och det skulle inte behövas någon heller enligt beskrivningen. Första gången jag blivit riktigt besviken. Nu funderar vi över om det går att göra något av en blandning av hackad mandel och ströbröd. En kaka kanske?

  3. Jag grovhackade löken och blandade ner allt utom ströbrödet i min ”blender” isf med stavmixern. Funkade fint.
    För övrigt blev frikadellerna supergoda. Min 2-åring sade ”fantastiskt”:-)